Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Total polyphenolic compounds contents (TPC), total antioxidant activities (TAA) and HPLC determination of individual polyphenolic compounds in selected Moravian and Austrian wines

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43865316" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:43865316 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26888238:_____/11:#0000001

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/s11532-011-0045-3" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2478/s11532-011-0045-3</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2478/s11532-011-0045-3" target="_blank" >10.2478/s11532-011-0045-3</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Total polyphenolic compounds contents (TPC), total antioxidant activities (TAA) and HPLC determination of individual polyphenolic compounds in selected Moravian and Austrian wines

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wine samples (Grüner Veltliner (GV) and Zweigelt (ZW) from four different geographical regions of Austria and Czech Republic) were analyzed to determine their total phenolic content (TPC) by applying the Folin-Ciocalteau method, total antioxidant activity (TAA) by FRAP (ferric reducing antioxidant power) and DPPH (1,1-diphenyl-2-picryl-hydrazyl) assays, and to identify and quantify eleven phenolic compounds using a HPLC/UV-VIS method.

  • Název v anglickém jazyce

    Total polyphenolic compounds contents (TPC), total antioxidant activities (TAA) and HPLC determination of individual polyphenolic compounds in selected Moravian and Austrian wines

  • Popis výsledku anglicky

    Wine samples (Grüner Veltliner (GV) and Zweigelt (ZW) from four different geographical regions of Austria and Czech Republic) were analyzed to determine their total phenolic content (TPC) by applying the Folin-Ciocalteau method, total antioxidant activity (TAA) by FRAP (ferric reducing antioxidant power) and DPPH (1,1-diphenyl-2-picryl-hydrazyl) assays, and to identify and quantify eleven phenolic compounds using a HPLC/UV-VIS method.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/7D08001" target="_blank" >7D08001: Wine waste investigation Europe</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Central European Journal of Chemistry

  • ISSN

    1895-1066

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    AT - Rakouská republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    677-687

  • Kód UT WoS článku

    000291253200017

  • EID výsledku v databázi Scopus