Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Seaweed Minerals as Nutraceuticals

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43865718" target="_blank" >RIV/70883521:28110/11:43865718 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-387669-0.00029-6" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-387669-0.00029-6</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-387669-0.00029-6" target="_blank" >10.1016/B978-0-12-387669-0.00029-6</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Seaweed Minerals as Nutraceuticals

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seaweed is known as an abundant source of minerals. Mineral composition of seaweed is very changeable because of many exogenous and endogenous factors and differs also within the same species. Principally, seaweed is an excellent source of some essentialelements. Mainly, iron and iodine are in high concentration. Seaweeds could be prospective as functional foods and also producers of mineral nutraceuticals.

  • Název v anglickém jazyce

    Seaweed Minerals as Nutraceuticals

  • Popis výsledku anglicky

    Seaweed is known as an abundant source of minerals. Mineral composition of seaweed is very changeable because of many exogenous and endogenous factors and differs also within the same species. Principally, seaweed is an excellent source of some essentialelements. Mainly, iron and iodine are in high concentration. Seaweeds could be prospective as functional foods and also producers of mineral nutraceuticals.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Advances in Food and Nutrition Research

  • ISSN

    1043-4526

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    64

  • Číslo periodika v rámci svazku

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    20

  • Strana od-do

    371-390

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus