Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným na tvrdost modelových tavených sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43871782" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43871782 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným na tvrdost modelových tavených sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem studie bylo zhodnotit vliv složení ternárních směsí fosforečnanových a citronanových tavicích solí (citronan sodný - TSC; hydrogenfosforečnan sodný - DSP, difosforečnan sodný - TSPP a sodná sůl polyfosforečnanu - P20) na tvrdost tavených sýrů. Bylytestovány 4 typy ternárních směsí (DSP:TSPP:P20; DSP:TSPP:TSC; DSP:TSC:P20; TSC:TSPP:P20).

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of composition of ternary mixture of emulsifying salts with sodium citrate on model processed cheese hardness

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was to evaluate the impact of the ternary mixtures composition consisted of phosphate and citrate emulsifying salts (trisodium - citrate - TSC; disodium phosphate - DSP; tetrasodium diphospate - TSPP; and sodium salt of polyphosphate- P20) on hardness of processed cheese. Four types of ternary mixtures (DSP:TSPP:P20; DSP:TSPP:TSC; DSP:TSC:P20; TSC:TSPP:P20) were tested.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hygiena a technologie potravin XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny Brno

  • ISBN

    978-80-7305-728-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    12-15

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    15. 10. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku