Comparative study of antioxidant potential in products from noni (Morinda citrifolia L.)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43872583" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43872583 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparative study of antioxidant potential in products from noni (Morinda citrifolia L.)
Popis výsledku v původním jazyce
Several commercially available noni products (4 juices, 4 milled dry fruit powders and 2 capsules with dry fruit powder) were analyzed. The samples were bought via internet or in local pharmacies. Our interest was focused on comparison of spectrophotometrically obtained antioxidant characteristics and HPLC fingerprints of extracts obtained by means of different sample pre-treatment procedures. Further, selected compounds were identified and quantified.
Název v anglickém jazyce
Comparative study of antioxidant potential in products from noni (Morinda citrifolia L.)
Popis výsledku anglicky
Several commercially available noni products (4 juices, 4 milled dry fruit powders and 2 capsules with dry fruit powder) were analyzed. The samples were bought via internet or in local pharmacies. Our interest was focused on comparison of spectrophotometrically obtained antioxidant characteristics and HPLC fingerprints of extracts obtained by means of different sample pre-treatment procedures. Further, selected compounds were identified and quantified.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů