Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F15%3A43873167" target="_blank" >RIV/70883521:28110/15:43873167 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28120/15:43873167

  • Výsledek na webu

    <a href="http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305259.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305259.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninové složky.

  • Název v anglickém jazyce

    Process for producing beer modified by fruit and/or vegetable concentrate

  • Popis výsledku anglicky

    The process for producing beer and a beer-based beverage modified by fruit and/or vegetable concentrate of the present invention, is characterized in that during and after mashing, during hop boiling or after finish thereof, a fruit and/or vegetable concentrate is added into the beer wort intended for the preparation of lager beer or dark beer or semi-dark beer or wheat beer or mixtures thereof, wherein the concentrate can be in the form of a thickened fruit and/or vegetable must – juice, marmalade-jam optionally even dry fruit and/or vegetable component.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    305259

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

    29. 5. 2015

  • Název vlastníka

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence