Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nová patentovaná technologie, Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28120%2F15%3A43873919" target="_blank" >RIV/70883521:28120/15:43873919 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Nová patentovaná technologie, Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninovésložky.

  • Název v anglickém jazyce

    New patented technology. Process for producing beer modified by fruit and/or vegetable concentrate

  • Popis výsledku anglicky

    The process for producing beer and a beer-based beverage modified by fruit and/or vegetable concentrate of the present invention, is characterized in that during and after mashing, during hop boiling or after finish thereof, a fruit and/or vegetable concentrate is added into the beer wort intended for the preparation of lager beer or dark beer or semi-dark beer or wheat beer or mixtures thereof, wherein the concentrate can be in the form of a thickened fruit and/or vegetable must - juice, marmalade-jamoptionally even dry fruit and/or vegetable component.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    61

  • Číslo periodika v rámci svazku

    11

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    1

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus