Senzorická jakost jedlého hmyzu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F18%3A63520060" target="_blank" >RIV/70883521:28110/18:63520060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická jakost jedlého hmyzu
Popis výsledku v původním jazyce
Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.
Název v anglickém jazyce
Sensory quality of edible insects
Popis výsledku anglicky
Interest in edible insects as a new type of food is steadily growing. With the interest of media, promotions, and availability of information, the public is increasingly familiar with the benefits of edible insects. This trend is confirmed by the above mentioned work. (machine translation)
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazce, zborník príspevkov z vedeckej konferencie
ISBN
978-80-89738-18-2
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
22-24
Název nakladatele
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
21. 11. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—