Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63523227" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63523227 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines
Popis výsledku v původním jazyce
Poultry meat-processing industry produces considerably large amounts of by-products (such as chicken skins, heads, feathers, viscera, bones and legs) containing significant volumes of proteins, particularly collagen. One of hte possibilities of advantageous utilization of these under-used by-products can be their application as a raw material rich in collagen for preparation of gelatine, a partial hydrolysate of collagen.
Název v anglickém jazyce
Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines
Popis výsledku anglicky
Poultry meat-processing industry produces considerably large amounts of by-products (such as chicken skins, heads, feathers, viscera, bones and legs) containing significant volumes of proteins, particularly collagen. One of hte possibilities of advantageous utilization of these under-used by-products can be their application as a raw material rich in collagen for preparation of gelatine, a partial hydrolysate of collagen.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů