Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63523227" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63523227 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poultry meat-processing industry produces considerably large amounts of by-products (such as chicken skins, heads, feathers, viscera, bones and legs) containing significant volumes of proteins, particularly collagen. One of hte possibilities of advantageous utilization of these under-used by-products can be their application as a raw material rich in collagen for preparation of gelatine, a partial hydrolysate of collagen.

  • Název v anglickém jazyce

    Chicken Skin Gelatine as an Alternative to Pork and Beef Gelatines

  • Popis výsledku anglicky

    Poultry meat-processing industry produces considerably large amounts of by-products (such as chicken skins, heads, feathers, viscera, bones and legs) containing significant volumes of proteins, particularly collagen. One of hte possibilities of advantageous utilization of these under-used by-products can be their application as a raw material rich in collagen for preparation of gelatine, a partial hydrolysate of collagen.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů