Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vitamin D v mléce a mléčných výrobcích a možnosti jeho stanovení

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63523950" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63523950 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vitamin D v mléce a mléčných výrobcích a možnosti jeho stanovení

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce pojednává o fyziologických účincích vitaminu D, jeho výskytu v mléce a mléčných výrobcích a možnostech jeho stanovení. Práce zahrnuje popis izolace vitaminu D, techniky zmýdelňování a následné zakoncentrování vzorku. Konečným krokem stanovení je většinou kapalinová chromatografie.

  • Název v anglickém jazyce

    POSSIBILITIES OF VITAMIN D DETERMINATION IN MILK AND MILK PRODUCTS

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with physiological function of vitamin D, its occurrence in milk and milk products and possibilities of vitamin D determination. There are presented isolation processes with saponification steps and concentration of the extracts. Regarding the final assay liquid chromatography method is presented.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků z XII. mezinárodní vědecké konference Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu

  • ISBN

    978-80-7627-006-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    164-171

  • Název nakladatele

    Vysoká škola obchodní a hotelová

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    3. 4. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku