Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of The Physical Organic Food Availability at Retail Stores in The Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28160%2F16%3A63510421" target="_blank" >RIV/70883521:28160/16:63510421 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of The Physical Organic Food Availability at Retail Stores in The Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article focuses on the analysis of the physical availability of organic food within the business network of the Czech Republic. Organic foods are products that arc manufactured in accordance with the principles of sustainable development, and their offer in individual retail chains is very different. The article firstly introduces retail network in the Czech Republic, there is also introduced a range of organic food available at various retail locations and presented a case study of regional availability of organic food.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of The Physical Organic Food Availability at Retail Stores in The Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The article focuses on the analysis of the physical availability of organic food within the business network of the Czech Republic. Organic foods are products that arc manufactured in accordance with the principles of sustainable development, and their offer in individual retail chains is very different. The article firstly introduces retail network in the Czech Republic, there is also introduced a range of organic food available at various retail locations and presented a case study of regional availability of organic food.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Vision 2020: Innovation Management, Development Sustainability, and Competitive Economic Growth - Proceedings of the 28th International Business Information Management Association Conference, IBIMA 2016

  • ISBN

    978-0-9860419-8-3

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    1305-1313

  • Název nakladatele

    International Business Information Management Association (IBIMA)

  • Místo vydání

    Seville

  • Místo konání akce

    Seville

  • Datum konání akce

    9. 11. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000392785700129