Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F16%3A43874502" target="_blank" >RIV/70883521:28610/16:43874502 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/70883521:28110/16:43874502
Výsledek na webu
<a href="http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10498850.2013.819542" target="_blank" >http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10498850.2013.819542</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1080/10498850.2013.819542" target="_blank" >10.1080/10498850.2013.819542</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium
Popis výsledku v původním jazyce
The influence of cultivation methods and postharvesting treatment on protein profiles of green freshwater microalgae Chlorella kessleri, Scenedesmus quadricauda, and Chlorella sp. and cyanobacterium Spirulina platensis were evaluated. The comparison of protein profiles in algal biomass originated from the autotrophic cultivation in an outdoor open circulating cascade-type cultivation apparatus in thin-layer, a solar photobioreactor, and from the heterotrophic cultivation regime in a fermenter. All tested algae contained protein bands in the area between 14.3-27 and 70-116 kDa. Protein profiles revealed much higher heterogenity in the area between 30-70 kDa.
Název v anglickém jazyce
Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium
Popis výsledku anglicky
The influence of cultivation methods and postharvesting treatment on protein profiles of green freshwater microalgae Chlorella kessleri, Scenedesmus quadricauda, and Chlorella sp. and cyanobacterium Spirulina platensis were evaluated. The comparison of protein profiles in algal biomass originated from the autotrophic cultivation in an outdoor open circulating cascade-type cultivation apparatus in thin-layer, a solar photobioreactor, and from the heterotrophic cultivation regime in a fermenter. All tested algae contained protein bands in the area between 14.3-27 and 70-116 kDa. Protein profiles revealed much higher heterogenity in the area between 30-70 kDa.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN
1049-8850
e-ISSN
—
Svazek periodika
25
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
15-23
Kód UT WoS článku
000368702900003
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-84955367240