Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F16%3A43874502" target="_blank" >RIV/70883521:28610/16:43874502 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28110/16:43874502

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10498850.2013.819542" target="_blank" >http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10498850.2013.819542</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/10498850.2013.819542" target="_blank" >10.1080/10498850.2013.819542</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The influence of cultivation methods and postharvesting treatment on protein profiles of green freshwater microalgae Chlorella kessleri, Scenedesmus quadricauda, and Chlorella sp. and cyanobacterium Spirulina platensis were evaluated. The comparison of protein profiles in algal biomass originated from the autotrophic cultivation in an outdoor open circulating cascade-type cultivation apparatus in thin-layer, a solar photobioreactor, and from the heterotrophic cultivation regime in a fermenter. All tested algae contained protein bands in the area between 14.3-27 and 70-116 kDa. Protein profiles revealed much higher heterogenity in the area between 30-70 kDa.

  • Název v anglickém jazyce

    Whole-Cell Protein Profiles of Disintegrated Freshwater Green Algae and Cyanobacterium

  • Popis výsledku anglicky

    The influence of cultivation methods and postharvesting treatment on protein profiles of green freshwater microalgae Chlorella kessleri, Scenedesmus quadricauda, and Chlorella sp. and cyanobacterium Spirulina platensis were evaluated. The comparison of protein profiles in algal biomass originated from the autotrophic cultivation in an outdoor open circulating cascade-type cultivation apparatus in thin-layer, a solar photobioreactor, and from the heterotrophic cultivation regime in a fermenter. All tested algae contained protein bands in the area between 14.3-27 and 70-116 kDa. Protein profiles revealed much higher heterogenity in the area between 30-70 kDa.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Aquatic Food Product Technology

  • ISSN

    1049-8850

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    25

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    15-23

  • Kód UT WoS článku

    000368702900003

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84955367240