Cestovní ruch a gastronomie v České republice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F71226401%3A_____%2F11%3A%231001182" target="_blank" >RIV/71226401:_____/11:#1001182 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cestovní ruch a gastronomie v České republice
Popis výsledku v původním jazyce
Stravování je důležitá součást dovolené a cestovního ruchu. Gastronomie však může být chápána jako jedna z atraktivit cestovního ruchu a motiv k cestování. Mluvíme pak o kulinářském cestovním ruchu. Příspěvek prezentuje výsledky výzkumu, který zjišťuje názory obyvatel České republiky na gastronomii a cestování.
Název v anglickém jazyce
Tourism and Gastronomy in Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Food is an important element on holidays and in tourism as such. Gastronomy could also be perceived as one of tourist highlights and a reason to travel. In such a case we talk about culinary tourism. The paper presents results of an opinion poll held among Czech people regarding gastronomy and travelling.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-15-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
336-348
Název nakladatele
Vysoká škola hotelová Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—