Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů. Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F03%3A00004876" target="_blank" >RIV/75010330:_____/03:00004876 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů. Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech
Popis výsledku v původním jazyce
Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů. Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech.
Název v anglickém jazyce
Methodological recommendation for the microbiological testing of foodstuffs and foods: Culture method for demonstrating aflatoxinogenic micromycetes (moulds) Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus in foodstuffs and foods
Popis výsledku anglicky
Methodological recommendation for the microbiological testing of foodstuffs and foods: Culture method for demonstrating aflatoxinogenic micromycetes (moulds) Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus in foodstuffs and foods.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta hygienica epidemiologica et microbiologica
ISSN
0862-5956
e-ISSN
—
Svazek periodika
N
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
28
Strana od-do
1-28
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—