Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F09%3A00008558" target="_blank" >RIV/75010330:_____/09:00008558 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%), and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped intracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.
Název v anglickém jazyce
Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%), and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped intracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08050" target="_blank" >2B08050: Listeria monocytogenes - postupy umožňující spolehlivé hodnocení kvality a bezpečnosti mléčných výrobků, etap technologického procesu výroby, finálních výrobků a jejich skladování</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
S2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—