Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F09%3A00008558" target="_blank" >RIV/75010330:_____/09:00008558 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%), and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped intracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.

  • Název v anglickém jazyce

    Occurence and characteristics of Listeria monocytogenes in ready-to-eat food frome retail market in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    In 2004-2008 L. monocytogenes was most often detected in delicatessen (5.2%), meat (3.4%), and dairy products (1.8%). The obtained macrorestriction patterns helped intracing the source of contamination and routes of the spread of L. monocytogenes in themanufacturing plant and retail market.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B08050" target="_blank" >2B08050: Listeria monocytogenes - postupy umožňující spolehlivé hodnocení kvality a bezpečnosti mléčných výrobků, etap technologického procesu výroby, finálních výrobků a jejich skladování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    S2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus