Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75075741%3A_____%2F10%3A%230000011" target="_blank" >RIV/75075741:_____/10:#0000011 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fyziologie chuti: proč jíme to, co jíme
Popis výsledku v původním jazyce
Fyziologický mechanismus poznávání chuti, vývoj stravovacích preferencí a averzí, společenské vlivy na stravovací chování, technologická úprava jídel
Název v anglickém jazyce
Physiologfy of taste: why we eat what we eat
Popis výsledku anglicky
Physiological mechanismus of taste cognition, development of nutrition preference and aversion, social influence to food behaviour and taste, technological arrangement of food
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AB - Dějiny
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Prameny a studie
ISSN
0862-8483
e-ISSN
—
Svazek periodika
2010
Číslo periodika v rámci svazku
44
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—