Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

4 743 (0,069s)

Výsledek výzkumu

NAtural substances as an alternative to additives

GM - Potravinářství

  • 2010
  • Jx
Výsledek výzkumu

Effects of a longitudinal training program on responses to exercise in overweight men

FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

Relationship between lipid and protein oxidation in fish

Fishery

  • 2019
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Spice extracts in coocked salami

GM - Potravinářství

  • 2010
  • Jx
Výsledek výzkumu

Resveratrol and its antioxidant and antimicrobial effectiveness

GM - Potravinářství

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

Influence of medium quality for lipid oxidation and alpha-tocopherol concentration on the formation of oxidation products

Food and beverages

  • 2023
  • O
Výsledek výzkumu

Nut and seed butters: lipid component quality and its changes during storage

Agricultural biotechnology and food biotechnology

  • 2022
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Antioxidants in margarine emulsions

GM - Potravinářství

  • 2009
  • Jx
Výsledek výzkumu

The effects of selenium feed supplements on the oxidative stability indicators of egg yolk during the laying period

Veterinary science

  • 2021
  • Jimp
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

The effects of selenium feed supplements on the oxidative stability indicators of egg yolk during the laying period

Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

  • 2021
  • Jimp
  • Odkaz
  • 1 - 10 z 4 743