Filtry
NAtural substances as an alternative to additives
GM - Potravinářství
- 2010 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Effects of a longitudinal training program on responses to exercise in overweight men
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
- 2003 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Relationship between lipid and protein oxidation in fish
Fishery
- 2019 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
Spice extracts in coocked salami
GM - Potravinářství
- 2010 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Resveratrol and its antioxidant and antimicrobial effectiveness
GM - Potravinářství
- 2003 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
Influence of medium quality for lipid oxidation and alpha-tocopherol concentration on the formation of oxidation products
Food and beverages
- 2023 •
- O
Rok uplatnění
O - Ostatní výsledky
Nut and seed butters: lipid component quality and its changes during storage
Agricultural biotechnology and food biotechnology
- 2022 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
Antioxidants in margarine emulsions
GM - Potravinářství
- 2009 •
- Jx
Rok uplatnění
Jx - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
The effects of selenium feed supplements on the oxidative stability indicators of egg yolk during the laying period
Veterinary science
- 2021 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
The effects of selenium feed supplements on the oxidative stability indicators of egg yolk during the laying period
Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
- 2021 •
- Jimp •
- Odkaz
Rok uplatnění
Jimp - Článek v periodiku v databázi Web of Science
Výsledek na webu
- 1 - 10 z 4 743