Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Metody a kritéria hodnocení syrového mléka v ČR, využití dat z centrální laboratoře pro zpracování podkladů, sloužících k určování strategie vývoje problematiky

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo zemědělství

  • Program

    Program podnikatelského výzkumu

  • Veřejná soutěž

  • Hlavní účastníci

    MILCOM a.s.

  • Druh soutěže

  • Číslo smlouvy

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    Methods and Criteria of Raw Milk Evaluation in ČR in Comparation with EU Position, Applying the Data from the Central Laboratory for the Computer Elaboration.

  • Anotace anglicky

    Criteria and methods of providing the indices determining the milk quality payment in raw cow milk purchassing have been given being quite clear in Czech Repulic in present time. These have been appointed by Czech standard ČSN 57 0529 as well as by the relating recommendations and accepted processes for determination indices and criteria of the standard above mentioned. Nevertheless, it will be necessarry, to follow systematicaly this narrow field of problems and to update it regarding our future entering EU during the period since the present time to the year 1999. The aim of this project, as far as it will be accepted, should have been the systematic following and evaluation of the standards, methods and regulations established in EU member countries. Based on the obtained informations, these conditions will be simulated applying modeling and adapted in a selected Central laboratory according to the up-to-date situation. The further aim will be the detailed and systematic computerization a

Vědní obory

  • Kategorie VaV

  • CEP - hlavní obor

    GM - Potravinářství

  • CEP - vedlejší obor

  • CEP - další vedlejší obor

  • OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    21101 - Food and beverages

Hodnocení dokončeného projektu

  • Hodnocení poskytovatelem

    V - Vynikající výsledky projektu (s mezinárodním významem atd.)

  • Zhodnocení výsledků projektu

    Řešení probíhalo dle plánu, bylo dosaženo plánovaných cílů. Výsledky jsou již využívány v mlékárenské praxi.

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 1. 1996

  • Ukončení řešení

    1. 1. 1999

  • Poslední stav řešení

    U - Ukončený projekt

  • Poslední uvolnění podpory

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP/2000/MZE/MZE0QA/U/5:1

  • Datum dodání záznamu

Finance

  • Celkové uznané náklady

    1 724 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    1 333 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    0 tis. Kč