Studium proteolýzy bílkovin v průběhu výroby, zrání skladování sýrů ve vztahu k užitným vlastnostem zralých sýrů
Veřejná podpora
Poskytovatel
Ministerstvo zemědělství
Program
Granty Interní grantové agentury MZe s počátkem řešení před rokem 1996
Veřejná soutěž
—
Hlavní účastníci
MILCOM a.s.
Druh soutěže
—
Číslo smlouvy
—
Alternativní jazyk
Název projektu anglicky
Protein proteolyze of ripening cheese
Anotace anglicky
—
Vědní obory
Kategorie VaV
—
CEP - hlavní obor
GM - Potravinářství
CEP - vedlejší obor
—
CEP - další vedlejší obor
—
OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)
21101 - Food and beverages
Termíny řešení
Zahájení řešení
1. 1. 1995
Ukončení řešení
1. 1. 1997
Poslední stav řešení
K - Končící víceletý projekt
Poslední uvolnění podpory
—
Dodání dat do CEP
Důvěrnost údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Systémové označení dodávky dat
CEP/1997/MZE/MZE7IE/V/9:7
Datum dodání záznamu
—
Finance
Celkové uznané náklady
2 502 tis. Kč
Výše podpory ze státního rozpočtu
2 000 tis. Kč
Ostatní veřejné zdroje financování
0 tis. Kč
Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.
0 tis. Kč