Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”
QF3284

Výběr a hodnocení sýrařských kultur z hlediska nových parametrů pro zajištění kvality a zdravotní nezávadnosti tvrdých sýrů

Veřejná podpora

  • Poskytovatel

    Ministerstvo zemědělství

  • Program

    Kvalitní a bezpečná výživa (Národní program výzkumu)

  • Veřejná soutěž

    Využití přírodních zdrojů (Národní program výzkumu) (SMZE200300001)

  • Hlavní účastníci

  • Druh soutěže

    VS - Veřejná soutěž

  • Číslo smlouvy

    28000 / 02 - 2010

Alternativní jazyk

  • Název projektu anglicky

    Selection and appreciation cheese culture from standpoints latest parameters on behalf of quality assurance and health safety of hard cheeses.

  • Anotace anglicky

    Verification of the critical point of the manufacturing hard cheeses and characterization cheese cultures from standpoints physical parameter environment enabling productions high-quality hard cheeses.

Vědní obory

  • Kategorie VaV

    NV - Neprůmyslový výzkum (aplikovaný výzkum s výjimkou průmyslového)

  • CEP - hlavní obor

    GM - Potravinářství

  • CEP - vedlejší obor

    FE - Ostatní obory vnitřního lékařství

  • CEP - další vedlejší obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD - odpovídající obory <br>(dle <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">převodníku</a>)

    21101 - Food and beverages<br>30217 - Urology and nephrology<br>30218 - General and internal medicine<br>30219 - Gastroenterology and hepatology<br>30220 - Andrology <br>30304 - Public and environmental health

Hodnocení dokončeného projektu

  • Hodnocení poskytovatelem

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Zhodnocení výsledků projektu

    Byly splněny cíle projektu především v oblasti sledování vztahu mezi biochemickou aktivitou mikroorganizmů a che´mickým složením sýrů.

Termíny řešení

  • Zahájení řešení

    1. 3. 2003

  • Ukončení řešení

    1. 12. 2007

  • Poslední stav řešení

    U - Ukončený projekt

  • Poslední uvolnění podpory

    27. 2. 2007

Dodání dat do CEP

  • Důvěrnost údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Systémové označení dodávky dat

    CEP08-MZE-1B-U/04:2

  • Datum dodání záznamu

    24. 7. 2009

Finance

  • Celkové uznané náklady

    9 281 tis. Kč

  • Výše podpory ze státního rozpočtu

    9 281 tis. Kč

  • Ostatní veřejné zdroje financování

    0 tis. Kč

  • Neveřejné tuz. a zahr. zdroje finan.

    0 tis. Kč