Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Efekt klimatických podmínek a rozdílné úrovně hnojení na obsah škrobu v zrnu ozimé pšenice s rozdílnou pekařskou jakostí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F08%3A00000321" target="_blank" >RIV/00027006:_____/08:00000321 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of Climatic Conditions and Agronomical Treatment on Starch Content in Grain of Winter Wheat with Different Baking Quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of our work was focused on evaluation of the effect of variety, selected external parameters including year, locality, weather factors and level of agronomical treatment on starch content of winter wheat with different baking quality. In 2005 and2006 a set of 22 winter wheat varieties (E, A, B and C technological quality) registered in the Czech Republic was cultivated in 12 localities characterized by four different level of Lang?s Rain Factor (LRF) and in two levels of agronomical treatment.The results confirmed the high effect of genotype as well as the locality and treatment level on starch content in wheat grain.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of Climatic Conditions and Agronomical Treatment on Starch Content in Grain of Winter Wheat with Different Baking Quality

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of our work was focused on evaluation of the effect of variety, selected external parameters including year, locality, weather factors and level of agronomical treatment on starch content of winter wheat with different baking quality. In 2005 and2006 a set of 22 winter wheat varieties (E, A, B and C technological quality) registered in the Czech Republic was cultivated in 12 localities characterized by four different level of Lang?s Rain Factor (LRF) and in two levels of agronomical treatment.The results confirmed the high effect of genotype as well as the locality and treatment level on starch content in wheat grain.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1G58076" target="_blank" >1G58076: Charakteristiky škrobu a bílkovin zrna pšenice pro nepotravinářské využití; donory cenných znaků, vhodné odrůdy a pěstitelské technologie.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Starch : Recent Progress in Biopolymer and Enzyme Technology

  • ISBN

    978-83-902699-7-9

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

    307

  • Název nakladatele

    Polish Society of Food Technologists, Malopolska Branch

  • Místo vydání

    Kraków

  • Kód UT WoS kapitoly