Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Distribution of S-alk(en)yl-L-cysteine Sulfoxides in Garlic (Allium sativum L.)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000706" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00000706 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22330/09:00022345

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Distribution of S-alk(en)yl-L-cysteine Sulfoxides in Garlic (Allium sativum L.)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Plants of each clones were divided into four portions: roots, bulbs, false scape and leaves and each portion was immediately analysed for alliin, methiin and isoalliin content.At the start of vegetation, the highest content of alliin, the major S-alk(en)yl-l-cysteine sulfoxide in garlic, was in leaves of semi-bolters morfotype, the lowest in bulbs of semi-bolters morfotype.

  • Název v anglickém jazyce

    Distribution of S-alk(en)yl-L-cysteine Sulfoxides in Garlic (Allium sativum L.)

  • Popis výsledku anglicky

    Plants of each clones were divided into four portions: roots, bulbs, false scape and leaves and each portion was immediately analysed for alliin, methiin and isoalliin content.At the start of vegetation, the highest content of alliin, the major S-alk(en)yl-l-cysteine sulfoxide in garlic, was in leaves of semi-bolters morfotype, the lowest in bulbs of semi-bolters morfotype.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GE - Šlechtění rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    13

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000269005600074

  • EID výsledku v databázi Scopus