Pekařská směs pro přípravu chleba a běžného pečiva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002786" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002786 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/25328859:_____/13:#0000771 RIV/62156489:43210/13:00213673 RIV/00027022:_____/13:00000398
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pekařská směs pro přípravu chleba a běžného pečiva
Popis výsledku v původním jazyce
Předmětem ochrany v užitném vzoru je suchá směs mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice seté s netradičně zbarveným zrnem a pšenice dvouzrnky určená pro přípravu chleba a běžného pečiva. Chléb nebo běžné pečivo s vyšší nutriční hodnotou připravené z tétosměsi obohacuje současný sortiment tuzemských pekařských výrobků.
Název v anglickém jazyce
Bakery mixture for making bread and ordinary bakery products
Popis výsledku anglicky
The subject of protection in the utility model is a dry mixture of milling fractions of common wheat, common wheat with unusual grain colour and emmer wheat intended for making bread and ordinary bakery products. Bread and ordinary bakery products with ahigher nutritional value prepared from this mixture enrich the current home range of bakery products.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
26273
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Mendelova univerzita v Brně, Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i., Agrotest fyto, s.r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence