Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pekařská směs pro přípravu chleba a běžného pečiva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002786" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002786 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/25328859:_____/13:#0000771 RIV/62156489:43210/13:00213673 RIV/00027022:_____/13:00000398

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pekařská směs pro přípravu chleba a běžného pečiva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předmětem ochrany v užitném vzoru je suchá směs mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice seté s netradičně zbarveným zrnem a pšenice dvouzrnky určená pro přípravu chleba a běžného pečiva. Chléb nebo běžné pečivo s vyšší nutriční hodnotou připravené z tétosměsi obohacuje současný sortiment tuzemských pekařských výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Bakery mixture for making bread and ordinary bakery products

  • Popis výsledku anglicky

    The subject of protection in the utility model is a dry mixture of milling fractions of common wheat, common wheat with unusual grain colour and emmer wheat intended for making bread and ordinary bakery products. Bread and ordinary bakery products with ahigher nutritional value prepared from this mixture enrich the current home range of bakery products.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    26273

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Mendelova univerzita v Brně, Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i., Agrotest fyto, s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence