Pšeničné pečivo v lidské výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43903004" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43903004 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pšeničné pečivo v lidské výživě
Popis výsledku v původním jazyce
V článku jsou popsány druhy pšeničného (bílého) pečiva v ČR, uveden výživový význam jednotlivých složek pšeničné mouky a porovnány různé druhy pšeničného pečiva s ohledem na jejich glykemický index.
Název v anglickém jazyce
Wheat bakery in human nutrition
Popis výsledku anglicky
This article describes the different types of white wheat bread and bakery products consumed in Czech Republic. The nutrition importance of single chemical components of wheat flour with respect of glycaemic index of wheat bread and bakery products is mentioned.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Svazek periodika
2016
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
26-30
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—