Vliv genotipu mléčných alel na technologické vlastnosti mléka dojnic plemene Jersey
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000093" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000093 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv genotipu mléčných alel na technologické vlastnosti mléka dojnic plemene Jersey
Popis výsledku v původním jazyce
Vliv genotypu lokusů B-laktoglobulinu a k-kaseinu na technologickou kvalitu produkovaného mléka byl ověřován u skupiny 60 dojnic Jerseyského skotu. Byl potvrzen pozitivní vliv alel B obou lokusů.
Název v anglickém jazyce
Relationships between milk protein genotypes and technological properties of milk in Jersey cattle
Popis výsledku anglicky
The relationships between genotype of B-lactoglobulin and k-casein were tested in group of 60 cows of Yersey cattle.Positive effect of B alelles of both loci was confirmed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální problémy šlechtění,chovu, zdraví a produkce skotu
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Scientific Pedagogical Publishing
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—