Zvýší se spotřeba kozího a ovčího mléka ?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000260" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000260 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zvýší se spotřeba kozího a ovčího mléka ?
Popis výsledku v původním jazyce
Složení a vlastnosti ovčího i kozího mléka. Charakteristika jednotlivých výrobků z ovčího mléka a jejich výroba. Dojná plemena ovcí a koz. Sortiment kozích výrobků.
Název v anglickém jazyce
How to increase consumption of goat and sheep milk ?
Popis výsledku anglicky
Composition and quality of sheep, goat milk. Characteristics of individual products from sheep milk and their production. Dairy breeds of sheep and goats. RANGe of goat products
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Svazek periodika
4
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—