Meat performance and meat quality in different genotypes F1 genertion gilts.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00008299" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00008299 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Meat performance and meat quality in different genotypes F1 genertion gilts.
Popis výsledku v původním jazyce
The results of carcass evaluation and analytical examination, as well as the sensory properties of the meat, were studied in the gilts of the hybrid combinations of Large White x Landrace (LWxL) and Norway Landrace x Landrace (NLxL). The results of leanme
Název v anglickém jazyce
Meat performance and meat quality in different genotypes F1 genertion gilts.
Popis výsledku anglicky
The results of carcass evaluation and analytical examination, as well as the sensory properties of the meat, were studied in the gilts of the hybrid combinations of Large White x Landrace (LWxL) and Norway Landrace x Landrace (NLxL). The results of leanme
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
47
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
395-400
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—