Jatečná kvalita a hodnoty pH1 v mase.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010271" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010271 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pig carcass quality and pH1 values of meat
Popis výsledku v původním jazyce
The data from 964 pig carcasses were examined with the objective to determine the relationship between a high carcass lean meat content in currently used pig hybrids and deterioration of the quality traits important for further processing of meat. The average slaughter weight of pigs was equal to 106.2 plus minus 0.417 kg. Lean meat percentage determined by the FOM instrument with the average value of 54.50 plus minus 0.139 % was used as the main quantitative carcass trait.
Název v anglickém jazyce
Pig carcass quality and pH1 values of meat
Popis výsledku anglicky
The data from 964 pig carcasses were examined with the objective to determine the relationship between a high carcass lean meat content in currently used pig hybrids and deterioration of the quality traits important for further processing of meat. The average slaughter weight of pigs was equal to 106.2 plus minus 0.417 kg. Lean meat percentage determined by the FOM instrument with the average value of 54.50 plus minus 0.139 % was used as the main quantitative carcass trait.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
38-42
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—