Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jatečná kvalita a hodnoty pH1 v mase.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010271" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010271 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Pig carcass quality and pH1 values of meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The data from 964 pig carcasses were examined with the objective to determine the relationship between a high carcass lean meat content in currently used pig hybrids and deterioration of the quality traits important for further processing of meat. The average slaughter weight of pigs was equal to 106.2 plus minus 0.417 kg. Lean meat percentage determined by the FOM instrument with the average value of 54.50 plus minus 0.139 % was used as the main quantitative carcass trait.

  • Název v anglickém jazyce

    Pig carcass quality and pH1 values of meat

  • Popis výsledku anglicky

    The data from 964 pig carcasses were examined with the objective to determine the relationship between a high carcass lean meat content in currently used pig hybrids and deterioration of the quality traits important for further processing of meat. The average slaughter weight of pigs was equal to 106.2 plus minus 0.417 kg. Lean meat percentage determined by the FOM instrument with the average value of 54.50 plus minus 0.139 % was used as the main quantitative carcass trait.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    49

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    38-42

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus