Struktura a zmasilost vepřového boku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000104" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000104 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Conformation and meatiness of pork belly
Popis výsledku v původním jazyce
Based on the results of dissections of 126 pig carcasses, the proportions of pork belly and its parts, i.e. belly with bones, belly without bones and tip of belly, were determined. In addition, proportions of lean meat, bones, intermuscular and subcutaneous fat were determined in belly with bones as percentages of the weight before the dissection. Lean meat content of carcass was the most important factor for determining the pork belly composition. The correlation between lean meat content of carcass and lean meat percentage of belly with bones was 0.92 plus minus 0.035. Sex and slaughter weight had a greater impact on the composition of pork belly than the crossbred combination.
Název v anglickém jazyce
Conformation and meatiness of pork belly
Popis výsledku anglicky
Based on the results of dissections of 126 pig carcasses, the proportions of pork belly and its parts, i.e. belly with bones, belly without bones and tip of belly, were determined. In addition, proportions of lean meat, bones, intermuscular and subcutaneous fat were determined in belly with bones as percentages of the weight before the dissection. Lean meat content of carcass was the most important factor for determining the pork belly composition. The correlation between lean meat content of carcass and lean meat percentage of belly with bones was 0.92 plus minus 0.035. Sex and slaughter weight had a greater impact on the composition of pork belly than the crossbred combination.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
50
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
116-121
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—