Silážování kukuřice s použitím konzervantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000102" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000102 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Silážovánie kukurice a použitie konzervantov
Popis výsledku v původním jazyce
Veľkým problémom sa v mnohých podnikoch stáva aerobná stabilita siláže. Ta sa prejavuje zvyšovaním teploty, ktorá je zapričiněna něžiaducou mikrobiálnou činnosťou. Použitie konzervantov môže zlepšit pribeh a kvalitu fermentačného procesu. Podľa účinnej složky sa konzervanty rozdeľujú na biologické, biologicko-chemické a chemické.
Název v anglickém jazyce
Maize ensiling with additives
Popis výsledku anglicky
Aerobic stability of silage is a big problem at many farms. It makes itself felt by temperature increasing. It is caused by undesirable microbial acitvity. The silage additives can improve fermentative process. According to active ingredient the additives are devided in biological, biochemical and chemical.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Naše pole
ISSN
1335-2466
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
53-54
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—