Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv různých hladin lyzinu a threoninu v krmných směsích pro bahnice v laktaci na kvalitu mléka a růst selat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000209" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000209 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence of various lysine and threonine levels in feed mixtures for lactating spws on milk quality and piglet growth

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The results illustrate that the lysine and threonine level in the diet of lactating sows affects the amount of these in milk, especially at the beginning of lactation. The level of dietary crude protein has a similar impact. A reduction in the nutrient levels in the diets results in reduced milk production and in a change in the content of nutrients in milk. The performance of piglets is than lower. Increased level of these nutrients positively affects the composition of milk, but it does not affect always a better performance of piglets.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of various lysine and threonine levels in feed mixtures for lactating spws on milk quality and piglet growth

  • Popis výsledku anglicky

    The results illustrate that the lysine and threonine level in the diet of lactating sows affects the amount of these in milk, especially at the beginning of lactation. The level of dietary crude protein has a similar impact. A reduction in the nutrient levels in the diets results in reduced milk production and in a change in the content of nutrients in milk. The performance of piglets is than lower. Increased level of these nutrients positively affects the composition of milk, but it does not affect always a better performance of piglets.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus