Effect of dietary selenium on selenium content nad antioxidant status of tissues veal calves
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001486" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001486 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11122.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/11122.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of dietary selenium on selenium content nad antioxidant status of tissues veal calves
Popis výsledku v původním jazyce
Selenium yeast was used to increase Se content in the diet of calves to 0.69 mg/kg. Feeding Se-yeast resulted in two-fold higher Se concentration in meat, as much as 0.69 mg/kg. The oxidative stability of meat was improved, thus feeding Se-yeast to calves represents a means for improving the nutritional value of veal.
Název v anglickém jazyce
Effect of dietary selenium on selenium content nad antioxidant status of tissues veal calves
Popis výsledku anglicky
Selenium yeast was used to increase Se content in the diet of calves to 0.69 mg/kg. Feeding Se-yeast resulted in two-fold higher Se concentration in meat, as much as 0.69 mg/kg. The oxidative stability of meat was improved, thus feeding Se-yeast to calves represents a means for improving the nutritional value of veal.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů