Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Quality of meat from pigs raised in environment treated with titanium dioxide

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001546" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001546 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.respigbreed.cz/2011/1/2.pdf" target="_blank" >http://www.respigbreed.cz/2011/1/2.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Quality of meat from pigs raised in environment treated with titanium dioxide

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Experiments involving nanotechnology (walls and ceiling coated with titanium dioxide - TiO2) in pig farming culminated in an assessment of meat quality following the slaughter. This was done by technological and sensory evaluation of meat properties andby analyses of the basic nutrients. The tests performed did not show any negative effects of the applied coating on meat quality. In color evaluation, meat samples a* from the experimental group of pigs showed a greater proportion of red color (p=0.0146). The color shift may be considered positive.

  • Název v anglickém jazyce

    Quality of meat from pigs raised in environment treated with titanium dioxide

  • Popis výsledku anglicky

    Experiments involving nanotechnology (walls and ceiling coated with titanium dioxide - TiO2) in pig farming culminated in an assessment of meat quality following the slaughter. This was done by technological and sensory evaluation of meat properties andby analyses of the basic nutrients. The tests performed did not show any negative effects of the applied coating on meat quality. In color evaluation, meat samples a* from the experimental group of pigs showed a greater proportion of red color (p=0.0146). The color shift may be considered positive.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH92195" target="_blank" >QH92195: Využití vybraných nanotechnologií pro návrhy a ověření nejlepších dostupných technik (BAT) v zemědělské činnosti</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research in Pig Breeding

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    4-7

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus