The nutritive quality of maize hybrids in experiments at Troubsko and Uhříněves
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F14%3A%230002036" target="_blank" >RIV/00027014:_____/14:#0002036 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/14081.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/14081.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The nutritive quality of maize hybrids in experiments at Troubsko and Uhříněves
Popis výsledku v původním jazyce
When distribution of maize hybrids by maturity is based on the FAO numbers, in practice, we often get erroneous output data. This is because the earliness expression is dependent on the genetic predisposition of hybrids and the cultivation conditions. The generalization of the specific hybrid groups leads to uncontrolled errors of the estimation of an appropriate harvest time along with losses due to both digestible nutrients and fermentation of silage. Ensiling of maize at various stages of maturity has been subject of extensive research e.g.. Andrae et al. (2001), Bal et al. (1997), Cone et al. (2008), Darby a Lauer (2002), Di Marco et al. (2002), Hetta et al. (2012), Jensen et al (2005), Johnson et al. (1999), Philippeau a Michalet-Doreau (1997). Since 2012, the research project QJ1210128 is supported by the National Agency for Agricultural Research, entitled "Innovate systems of assessment of quality of feeds with emphasis on introduction of a new national evaluation system". The m
Název v anglickém jazyce
The nutritive quality of maize hybrids in experiments at Troubsko and Uhříněves
Popis výsledku anglicky
When distribution of maize hybrids by maturity is based on the FAO numbers, in practice, we often get erroneous output data. This is because the earliness expression is dependent on the genetic predisposition of hybrids and the cultivation conditions. The generalization of the specific hybrid groups leads to uncontrolled errors of the estimation of an appropriate harvest time along with losses due to both digestible nutrients and fermentation of silage. Ensiling of maize at various stages of maturity has been subject of extensive research e.g.. Andrae et al. (2001), Bal et al. (1997), Cone et al. (2008), Darby a Lauer (2002), Di Marco et al. (2002), Hetta et al. (2012), Jensen et al (2005), Johnson et al. (1999), Philippeau a Michalet-Doreau (1997). Since 2012, the research project QJ1210128 is supported by the National Agency for Agricultural Research, entitled "Innovate systems of assessment of quality of feeds with emphasis on introduction of a new national evaluation system". The m
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210128" target="_blank" >QJ1210128: Inovovat systémy hodnocení kvality krmiv s důrazem na zavedení nového národního systému hodnocení</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů