Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F16%3AN0000138" target="_blank" >RIV/00027014:_____/16:N0000138 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16139.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16139.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    application of additives on nutritive value and digestibility of maize silage (Andrae et al, 2001, Thomas et al., 2001, Jensen et al., 2005, Filya and Sucu, 2010, Hetta et al., 2012). Loučka and Jambor (2009) published differences in the content of selected nutrients and digestibility of whole plants in five hybrids with the same earliness (medium early FAO 300). Cherney et al. (2004) monitored fermentation characteristics of maize hybrids, selected to vary in dry matter (DM), crude protein (CP) and crude fibre digestibility (CFD), whereas Russell et al. (1992) demonstrated that the differences in the nutritional value of silage were not influenced only by individual hybrids, but also by methods of tillage and agro-technical measures.

  • Název v anglickém jazyce

    Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage

  • Popis výsledku anglicky

    application of additives on nutritive value and digestibility of maize silage (Andrae et al, 2001, Thomas et al., 2001, Jensen et al., 2005, Filya and Sucu, 2010, Hetta et al., 2012). Loučka and Jambor (2009) published differences in the content of selected nutrients and digestibility of whole plants in five hybrids with the same earliness (medium early FAO 300). Cherney et al. (2004) monitored fermentation characteristics of maize hybrids, selected to vary in dry matter (DM), crude protein (CP) and crude fibre digestibility (CFD), whereas Russell et al. (1992) demonstrated that the differences in the nutritional value of silage were not influenced only by individual hybrids, but also by methods of tillage and agro-technical measures.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1510391" target="_blank" >QJ1510391: Omezení rizik spojených s výživou skotu s vysokou užitkovostí</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů