Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F16%3AN0000138" target="_blank" >RIV/00027014:_____/16:N0000138 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16139.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16139.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage
Popis výsledku v původním jazyce
application of additives on nutritive value and digestibility of maize silage (Andrae et al, 2001, Thomas et al., 2001, Jensen et al., 2005, Filya and Sucu, 2010, Hetta et al., 2012). Loučka and Jambor (2009) published differences in the content of selected nutrients and digestibility of whole plants in five hybrids with the same earliness (medium early FAO 300). Cherney et al. (2004) monitored fermentation characteristics of maize hybrids, selected to vary in dry matter (DM), crude protein (CP) and crude fibre digestibility (CFD), whereas Russell et al. (1992) demonstrated that the differences in the nutritional value of silage were not influenced only by individual hybrids, but also by methods of tillage and agro-technical measures.
Název v anglickém jazyce
Selection and Nutritive Value of Different Hybrids of Maize Silage
Popis výsledku anglicky
application of additives on nutritive value and digestibility of maize silage (Andrae et al, 2001, Thomas et al., 2001, Jensen et al., 2005, Filya and Sucu, 2010, Hetta et al., 2012). Loučka and Jambor (2009) published differences in the content of selected nutrients and digestibility of whole plants in five hybrids with the same earliness (medium early FAO 300). Cherney et al. (2004) monitored fermentation characteristics of maize hybrids, selected to vary in dry matter (DM), crude protein (CP) and crude fibre digestibility (CFD), whereas Russell et al. (1992) demonstrated that the differences in the nutritional value of silage were not influenced only by individual hybrids, but also by methods of tillage and agro-technical measures.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1510391" target="_blank" >QJ1510391: Omezení rizik spojených s výživou skotu s vysokou užitkovostí</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů