Preservation of Alfalfa with New-Type Ensilaging Additi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/19113.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19113.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Preservation of Alfalfa with New-Type Ensilaging Additi
Popis výsledku v původním jazyce
The experiment was aimed at assessing the fermentation and aerobic stability of silages of alfalfa (Medicago sativa), harvested with about 32 % dry matter, with different chop lengths, under use of new-type ensilaging additives. There are substances which can influence the course and result of the fermentation process or the aerobic degradation of silages either by supporting the existing microflora through a nutrient (e.g. molasses), or by reducing an undesirable microflora (tannins). The said alternative approaches were described e.g. by Greatheadem (2003), or Broderick et al. (2017).
Název v anglickém jazyce
Preservation of Alfalfa with New-Type Ensilaging Additi
Popis výsledku anglicky
The experiment was aimed at assessing the fermentation and aerobic stability of silages of alfalfa (Medicago sativa), harvested with about 32 % dry matter, with different chop lengths, under use of new-type ensilaging additives. There are substances which can influence the course and result of the fermentation process or the aerobic degradation of silages either by supporting the existing microflora through a nutrient (e.g. molasses), or by reducing an undesirable microflora (tannins). The said alternative approaches were described e.g. by Greatheadem (2003), or Broderick et al. (2017).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů