Analýza kozích sýrů vyrobených z čerstvého a zmrazeného mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008862" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008862 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza kozích sýrů vyrobených z čerstvého a zmrazeného mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Ovlivnění technologických vlastností kozího mléka při zpracování na sýry šestiměsíčním zmrazením.
Název v anglickém jazyce
Analysis of goat cheese made from fresh and frozen milk
Popis výsledku anglicky
Influence of 6month freezing of goat milk on technological properties and cheese composition. Influence of 6month freezing of goat milk on technological properties and cheese composition.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7167" target="_blank" >EP7167: Výzkum způsobů chovu ovcí v marginálních oblastech jako metoda údržby a ekologizace hospodaření v krajině</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Význam chovu ovcí a koz v předvstupním období do EU
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
105-107
Název nakladatele
MZLU
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Seč u Chrudimi
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—