Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A Complex of Hulless Barley Graint Milling Fractions with Milk Starters for Food Additives Development

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F00%3A00000011" target="_blank" >RIV/00027022:_____/00:00000011 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A Complex of Hulless Barley Graint Milling Fractions with Milk Starters for Food Additives Development

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An analysis of variance of nutrient content in samples of grain milling fractions of selected barley varieties and lines confirmed and lines confirmed effects of a chosen procedure of grain processing on a total variability in all studied components. Milling fractions significantly differed in mean values of studied parameters, particularly between flour and bran. Bran fractions produced a main proportion in grain processing and exhibited up to double content of BG and a higher content of CP.

  • Název v anglickém jazyce

    A Complex of Hulless Barley Graint Milling Fractions with Milk Starters for Food Additives Development

  • Popis výsledku anglicky

    An analysis of variance of nutrient content in samples of grain milling fractions of selected barley varieties and lines confirmed and lines confirmed effects of a chosen procedure of grain processing on a total variability in all studied components. Milling fractions significantly differed in mean values of studied parameters, particularly between flour and bran. Bran fractions produced a main proportion in grain processing and exhibited up to double content of BG and a higher content of CP.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP7215" target="_blank" >EP7215: Složky potravinových doplňků s redukčním vlivem na metabolismus cholesterolu.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 8th International Barley Genetics Symposium

  • ISBN

    0-86396-678-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    University of Adelaide

  • Místo vydání

    Adelaide Australia

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku