Příručka kritických bodů pro pasterované zmražené lidské mléko
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P006852" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P006852 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Příručka kritických bodů pro pasterované zmražené lidské mléko
Popis výsledku v původním jazyce
Byl zpracován systém kritických bodů a vypracována příručka pro bezpečnou produkci pasterovaného zmraženého mateřského mléka v mléčné bance FNHK
Název v anglickém jazyce
Manual of critical control points for pasteurised frozen human milk
Popis výsledku anglicky
The HACCP system was prepared together with manual for safe production of pasteurised frozen human milk in milk bank of the Faculty hospital Hradec Králové
Klasifikace
Druh
Z<sub>x</sub> - Nezařazeno - Poloprovoz, ověřená technologie, odrůda, plemeno
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Příručka kritick. bodů PKB FNHK
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Příručka a provedené analýzy rizika minimalizují mikrobiální, fyzikální a chemická rizika při přípravě mateřského pasterovaného zmraženého mléka, pokrmu zejména pro nedonošené děti na novorozeneckých oddělení porodnic.
Ekonomické parametry
Příručka umožňuje provoz mléčné banky FNHK.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
00179906
Název vlastníka
Fakultní nemocnice Hradec Králové
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Požadavek na licenční poplatek
—
Adresa www stránky s výsledkem
—