Pivo - nutriční podpora pro celiaky?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A8P007162" target="_blank" >RIV/00027022:_____/05:8P007162 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Beer a nutritional support for coeliacs?
Popis výsledku v původním jazyce
The contribution summurized results of beer study as a possible occasional drink for celiacs. Prolamin content in beers, wheat and barley malt and prolamin balance for brewing process were determined. The reason was to answer frequent questions of the celiacs concerning beer consumption at gluten-free diet.
Název v anglickém jazyce
Beer a nutritional support for coeliacs?
Popis výsledku anglicky
The contribution summurized results of beer study as a possible occasional drink for celiacs. Prolamin content in beers, wheat and barley malt and prolamin balance for brewing process were determined. The reason was to answer frequent questions of the celiacs concerning beer consumption at gluten-free diet.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Hodnocení bezpečnosti potravin pro bezlepkovou dietu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 30th EBC Congress
ISBN
978-90-70143-23-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
10-15
Název nakladatele
—
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—