Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bezpluchý oves a jeho aplikace v potravinách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004016 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/25328859:_____/06:E0004016 RIV/16193296:_____/06:E0004016

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Naked oat and its application in foods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The utilization of naked oat is a parto of the research project"Food and food supplements development on the base of cereals". The attention was paid to naked oat utilization from the point of view of breeding, cultivation, agricultural properties and food utilization in bakery products, healthy food products and malting. The flakes and flours were preparde fromnaked oat and malted oat and these raw materials were apllied into various types of food products. The fermnted products based on naked oat focused on the patients with lactose intolerance and milk protein allergy were developed as well.

  • Název v anglickém jazyce

    Naked oat and its application in foods

  • Popis výsledku anglicky

    The utilization of naked oat is a parto of the research project"Food and food supplements development on the base of cereals". The attention was paid to naked oat utilization from the point of view of breeding, cultivation, agricultural properties and food utilization in bakery products, healthy food products and malting. The flakes and flours were preparde fromnaked oat and malted oat and these raw materials were apllied into various types of food products. The fermnted products based on naked oat focused on the patients with lactose intolerance and milk protein allergy were developed as well.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

  • Verze

    Neuveden

  • Identifikační číslo nosiče