Jablečno brokolicová šťáva ošetřená vysokým tlakem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P009247" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P009247 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027022:_____/07:9P000391
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
HPP Processed apple-broccoli drink
Popis výsledku v původním jazyce
The novel juice mixture is produced on a commercial scale and is available in Ahold?CZ retail chain, Hypernova, and Albert in the Czech Republic. The product apple broccoli juice has been recognised by the Ministry of Public Health of the Czech Republicas a food supplement.
Název v anglickém jazyce
HPP Processed apple-broccoli drink
Popis výsledku anglicky
The novel juice mixture is produced on a commercial scale and is available in Ahold?CZ retail chain, Hypernova, and Albert in the Czech Republic. The product apple broccoli juice has been recognised by the Ministry of Public Health of the Czech Republicas a food supplement.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Funkční potraviny ze zeleniny a ovoce a dalších zemědělských produktů vyrobené za použití vysokotlakého ošetření</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food & Beverages International
ISSN
1479-0823
e-ISSN
—
Svazek periodika
2007
Číslo periodika v rámci svazku
April
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
36
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—