Rajčatovo-brokolicová směs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000435" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:9P000435 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rajčatovo-brokolicová směs
Popis výsledku v původním jazyce
Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.
Název v anglickém jazyce
Tomato-broccoli mixture
Popis výsledku anglicky
Tomato broccoli mixture with prolonged shelf life e.g. by high pressure pasteurisation containing at least 55 % tomato juice or pulp and 15 up 45 % w/w broccoli juice or pulp with modified pH value by citrus juice to 4.2 and salted of sweetened. The above mixture can be combined with also some additive of oil or fat.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH72149" target="_blank" >QH72149: Pěstování a využití plodin se zvýšeným obsahem biologicky aktivních látek</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
CZ17659 U1( PUV 2007-18858)
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha,v.v.i.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)