Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rajčatovo-brokolicová směs

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A9P000435" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:9P000435 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rajčatovo-brokolicová směs

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, přijejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.

  • Název v anglickém jazyce

    Tomato-broccoli mixture

  • Popis výsledku anglicky

    Tomato broccoli mixture with prolonged shelf life e.g. by high pressure pasteurisation containing at least 55 % tomato juice or pulp and 15 up 45 % w/w broccoli juice or pulp with modified pH value by citrus juice to 4.2 and salted of sweetened. The above mixture can be combined with also some additive of oil or fat.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH72149" target="_blank" >QH72149: Pěstování a využití plodin se zvýšeným obsahem biologicky aktivních látek</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    CZ17659 U1( PUV 2007-18858)

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha,v.v.i.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)