Hypoalergenní mléčný přípravek pro dospívající a dospělou populaci.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F11%3A00000267" target="_blank" >RIV/00027022:_____/11:00000267 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hypoalergenní mléčný přípravek pro dospívající a dospělou populaci.
Popis výsledku v původním jazyce
Hypoalergenní mléčný přípravek pro dospívající a dospělou populaci, zejména kojící matky, v kapalné či sušené formě, podle technického řešení, jehož podstata spočívá v tom, že jeho základní složku tvoří parciální nebo extenzivní hydrolyzát mléka, kaseinu, syrovátky, podmáslí nebo izolátu či koncentrátu syrovátkových bílkovin po působení proteolytických enzymů.
Název v anglickém jazyce
Hypoalergic milk product for adolescent and adult population.
Popis výsledku anglicky
Hypoalergic milk product for adolescent and adult population, esp. breastfeeding mothers, in liquid or dried form, containing enzymatic partial or extensive hydrolysate of milk, casein, whey, buttermilk or whey proteins.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06174" target="_blank" >2B06174: Komplexní hodnocení výskytu a příčin alergií na bílkoviny kravského mléka - možnosti prevence v ČR</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
22359
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
VÚPP, v.v.i.
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence