Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ochucující složka na bázi výlisků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000303" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000303 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/12:ZFBAZE12

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ochucující složka na bázi výlisků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká ochucující složky pro mlékárenské a pekárenské výrobky, která je na bázi ovocných a/nebo zeleninových a/nebo olejninových a/nebo ořechových výlisků, které jsou odpadem z výroby šťáv nebo potravinářských olejů. Ve výživě lidí výlisky dosud nenalezly uplatnění, přestože mají vysoký obsah vlákniny nebo bílkovin

  • Název v anglickém jazyce

    Flavouring component based on pomace

  • Popis výsledku anglicky

    Technical solution is related to the flavouring component for dairy and bakery products which is based on fruit or vegetable or oilseeds or nuts pomace as a waste material from the manufacturing of juices or food-grade oils. Altough pomace have high content of dietary fiber or proteins, they weren´t applied in human nutrition, yet.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: Nové metody a postupy využití zemědělských surovin pro koncepci funkčních potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    24719

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence