Potravinová alergie, 29.10.2013, Česká potravinářská společnost. Potravinářské úterky, Novotného lávka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000401" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000401 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinová alergie, 29.10.2013, Česká potravinářská společnost. Potravinářské úterky, Novotného lávka.
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška byla zaměřena na problematiku potravinové alergie z hlediska medicíny, označování potravin, legislativu
Název v anglickém jazyce
Food allergy,29.10.2013, Česká potravinářská společnost. Potravinářské úterky, Novotného lávka.
Popis výsledku anglicky
Lecture was focused on food allergy issues from point o view of medicine, food labelling and legislation
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů