Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ověřená technologie výroby šťáv s přídavkem rajčatové šťávy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000408" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000408 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ověřená technologie výroby šťáv s přídavkem rajčatové šťávy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V rámci řešeného výzkumného úkolu QI91B089 bylo provedeno ověření technologického postupu (ověřená technologie) výroby dvou šťáv ? rajské jablko/červená řepa a rajské jablko/červená řepa/mrkev/kysané zelí.

  • Název v anglickém jazyce

    Verified technology of juice production with addition of tomato juice

  • Popis výsledku anglicky

    The technology verification of two juices -tomato juice/beetroot and tomato juice/beetroot/carrot/sauerkrat juice production was carried out within the framework of research project No.QI91B89.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: Nové metody a postupy využití zemědělských surovin pro koncepci funkčních potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    2013-320

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Zeleninové a ovocné šťávy jsou přídavkem rajčatové šťávy obohaceny o antikancerogenní lykopen.

  • Ekonomické parametry

    Výroba nových šťáv- rozšíření nabídky, zvýšení odbytu o 5 %.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    00027022

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem