Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsob výroby fermentovaného syrovátkového nápoje s laktulosou

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000448" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000448 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/13:RO48

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Způsob výroby fermentovaného syrovátkového nápoje s laktulosou

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vynález setýká způsobu výroby nealkoholických fermentovaných nápojů ze syrovátky a deproteinované syrovátky, které obsahují laktulosu a mají synbiotické (probiotické a prebiotické) vlastnosti.

  • Název v anglickém jazyce

    Method for producing a fermented whey beverages with lactulose.

  • Popis výsledku anglicky

    Invention relates to a method for producing non-alkoholic beverages of fermented whey and deproteinated whey containing lactulose and a synbiotic (probiotic and prebiotic) properties.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF4011" target="_blank" >QF4011: Využití syrovátky obohacené laktulosou pomocí isomerace v ní přítomné laktosy pro výrobu funkčních potravin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    304158

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

    16. 10. 2013

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i., Praha 10, CZ Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha 6, CZ

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence