Modeling of electrodialysis in whey processing applications
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28676092%3A_____%2F12%3A%230000078" target="_blank" >RIV/28676092:_____/12:#0000078 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modeling of electrodialysis in whey processing applications
Popis výsledku v původním jazyce
The lecture deals with reporting on achievements under the project, namely modeling of electrodialysis in whey prcessing applications. Type of whey - acid whey, salty whey, casein whey.
Název v anglickém jazyce
Modeling of electrodialysis in whey processing applications
Popis výsledku anglicky
The lecture deals with reporting on achievements under the project, namely modeling of electrodialysis in whey prcessing applications. Type of whey - acid whey, salty whey, casein whey.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FR-TI1%2F470" target="_blank" >FR-TI1/470: *Progresivní technologie zpracování slané syrovátky z výroby sýrů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstracts - Electromembrane Processes and Materials
ISBN
978-80-905035-2-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
78-79
Název nakladatele
Orgit, s.r.o.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Český Krumlov
Datum konání akce
26. 8. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—