Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F14%3A00000532" target="_blank" >RIV/00027022:_____/14:00000532 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies
Popis výsledku v původním jazyce
Methodology is presented and results are described of drawing up requests for granting integrated permission and subsequent regional office decisions for brewing and malting installations. On the basis of this documentation a reference document (BREF) listing the best available techniques of the industry has been proposed. In addition to emission source values and their limits, the consumption of thermal and electric energy for the production of beer and malt was given and total energy consumption per unit of production was calculated; similarly water consumption was assessed as a basis for the evaluation of technologies conforming to BAT.
Název v anglickém jazyce
Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies
Popis výsledku anglicky
Methodology is presented and results are described of drawing up requests for granting integrated permission and subsequent regional office decisions for brewing and malting installations. On the basis of this documentation a reference document (BREF) listing the best available techniques of the industry has been proposed. In addition to emission source values and their limits, the consumption of thermal and electric energy for the production of beer and malt was given and total energy consumption per unit of production was calculated; similarly water consumption was assessed as a basis for the evaluation of technologies conforming to BAT.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08017" target="_blank" >2B08017: Stanovení vybraných BAT/BREF pro oblast potravinářských zařízení</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
60
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
52-56
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—