Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F14%3A00000532" target="_blank" >RIV/00027022:_____/14:00000532 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Methodology is presented and results are described of drawing up requests for granting integrated permission and subsequent regional office decisions for brewing and malting installations. On the basis of this documentation a reference document (BREF) listing the best available techniques of the industry has been proposed. In addition to emission source values and their limits, the consumption of thermal and electric energy for the production of beer and malt was given and total energy consumption per unit of production was calculated; similarly water consumption was assessed as a basis for the evaluation of technologies conforming to BAT.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of Results of Integrated Pollution Prevention and Control in Breweries and Maltings and Proposal of BREF and BAT Technologies

  • Popis výsledku anglicky

    Methodology is presented and results are described of drawing up requests for granting integrated permission and subsequent regional office decisions for brewing and malting installations. On the basis of this documentation a reference document (BREF) listing the best available techniques of the industry has been proposed. In addition to emission source values and their limits, the consumption of thermal and electric energy for the production of beer and malt was given and total energy consumption per unit of production was calculated; similarly water consumption was assessed as a basis for the evaluation of technologies conforming to BAT.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B08017" target="_blank" >2B08017: Stanovení vybraných BAT/BREF pro oblast potravinářských zařízení</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    52-56

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus