Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení preventivního označování lepku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000042 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení preventivního označování lepku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    přednáška 10. Fórum celiaků, Praha, 16. 5. 2015 Bylo vybráno 57 potravinářských výrobků s preventivním označením obsahu lepku. V laboratoři byl stanoven obsah lepku ELISA metodou a výsledky byly porovnány s deklarací lepku na obalu výrobku.

  • Název v anglickém jazyce

    The evaluation of precautionary gluten labelling

  • Popis výsledku anglicky

    There were selected 57 food products with precautionary labelling of gluten content. The gluten content was determined in laboratory by ELISA method and these results were compared with the declaration of gluten on the product packaging.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů